Zâmbetul impecabil, este pe langă un lucru important sănătății organismului, și unul de natură estetică.

Cu toții ne dorim acel zâmbet alb și strălucitor, precum cel al vedetelor de la Hollywood, însă acest lucru nu este posibil fără a avea o dantură sănătoasă și îngrijită. Chiar dacă încercăm acasă diferite produse aparent profesionale, cumpărate din comerț, acestea pot mai mult să dauneze danturii și pot provoca diferite rani sau boli ale gingiei.

Pentru a evita astfel de situații neplăcute, cel mai întelept este să apelăm la un medic stomatolog care foloseste produse de înaltă calitate, într-o maniera cu adevărat profesională.

Mie, doamna Doctor Laura Diana BOTA mi-a efectuat a treia și ultima sedință de albire, însă rezultatele au fost foarte vizibile încă de la prima ședință. Ii multumesc pe această cale pentru zâmbetul meu spectaculos și o rog să ne spună câteva cuvinte despre această procedură de albire:

„Albirea dentară reprezintă una dintre cele mai căutate proceduri stomatologice, prin intermediul căreia se obține o modificare a culorii dinților și o îmbunătățire a esteticii acestora.

Zâmbetul de ”Hollywood” este adeseori asociat cu starea de sănătate și de bine generalizat, astfel încât s-a observat o creștere a preocupării populației față de sănătatea orală de-a lungul timpului, ea fiind corelată și cu importanța pe care societatea modernă o acordă aspectului fizic. Astfel, un număr din ce în ce mai mare de pacienți se prezintă în cabinetul de medicină dentară mai degrabă din cauza aspectului inestetic al danturii, decât din cauza unor probleme funcționale.

Metoda de tratament de albire a dintilor pe care eu il folosesc este catalogat cu distinctia de 5 stele – Five Star Rating de catre REALITY Awards, timp de cinci ani.

Bazat pe principiul peroxidului de carbamid care patrunde in smalt si dentina unde produce oxidarea petelor de culoare, fara modificari în structura intima a dintelui.

Este un gel care se aplica pe suprafata dentara timp de 15 min cu o protectie gingivala .

Tratamentul de albire se realizeaza in 3 sedinte , intr o perioada de 10 zile .

Rezultatele albirii dentare sunt pe masura asteptarii pacientilor. 😁”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s