Veneția 🎭 orașul iubirii.

Veneția este cel mai spectaculos și misterios loc în care am pășit vreodata. Un oraș în care fantezia e la ea acasă, și unde ai impresia că timpul are o altă dimensiune.

Cetatea Veneția a fost fondata intre sec V-Vl. In sec al XVlll-lea devine unul dintre cele mai rafinate si influente orașe din Europa, in domeniul literaturii, artei si arhitecturii acelei perioade. Orașul este împărțit in șase cartiere: Santa Croce, San Polo, Castello, Dorsoduro, Cannaregio si San Marco, cuprinzând 177 canale, 118 insule si 354 de poduri. Dupa părerea mea, este unul dintre cele mai sofisticate orașe, si fara de asemănare.

Unele dintre principalele obiective turistice sunt: Basilica si Piața San Marco, Basilica Santa Maria della Salute si Palatul Dogilor. Puteți de asemenea sa va bucurați de o plimbare cu gondola, sa ascultați muzica clasica la cochetele terase sau sa admirați varietatea de măști venețiene expuse in magazine. Eu personal mi-am achiziționat doua măști senzaționale cu care mi-am accesorizat o camera. O adevarata arta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s