Daiana Feher

Am privit cu ochii mintii inauntrul meu, si am descoperit pentru a mia oara care este lucrul cel mai imporant pentru mine: LIBERTATEA! Acesta este cuvantul care ma defineste ca om.
Bineinteles ca sanatatea si familia sunt componente ale acestei libertati, in special pentru ca din copilarie, parintii mei au avut incredere in mine si in alegerile pe care le faceam, fapt care a ajuta la dezvoltarea si la formarea personalitatii mele.
Fiind singura la parinti, de cand eram mica am simtit ca imi lipseste ceva: spiritul de turma, si am crezut ca sunt individualista tot din aceasta cauza. Crescand, mi-am dat seama ca voi avea un destin aparte, apoi, maturizandu-ma, am realizat ca noi cu totii putem avea destine aparte, daca luptam pentru asta, si indraznim sa iesim din anumite tipare.
Cea mai mare libertate am obtinut-o calatorind si citind. Cunoscand oameni noi, culturi diferite, locuri istorice, acumuland cunostinte si schimband energii.
Libertatea nu inseamna libertinaj, dimpotriva! Inseamna echilibru, cunoastere, autocunoastere, liniste interioara, spiritualitate dezvoltata, inseamna asertivitate, acceptare, determinare, siguranta de sine, evaluarea corecta asupra propriei persoane ,descoperirea limitelor tale, si depasirea lor. Liberatea inseamna sa fii tu!
Am invatat din propriile experiente, dar fascinata sa asimilez din cunostinele altora, am fost autodidacta. Asa mi-am deschis portile mintii, pentru a trai liber, in armonie cu tot ce ne inconjoara, dar in primul rand in armonie cu mine insami.
Sunt intr-o continua dezvoltare, si cu cat descopar mai mult, cu atat imi dau seama cat de putin cunosc.
Cea mai frumoasa calatorie a fost cea in care am inceput sa ma privesc pe mine, si sa rezonez cu lucrurile care ma reprezinta. Setea de cunoastere a devenit tot mai mare, din clipa in care am inceput sa-mi descopar propriul eu.
Am devenit puternica in momentul in care nu mi-am mai reprimat sensibilitatea, si am inteles ca fiecare om are momente de cumpana, peste care trebuie sa trecem cu gandul la vremurile glorioase care ne-au marcat viata, si la cele care urmeaza.
In rest, sunt un om ca oricare altul.
Scopul acestul blog este sa impartasesc cu voi experiente, atat ale mele cat si ale unor oameni cu povesti interesante, sfaturi utile de frumusete, calatorii, lifestyle, social si dezvoltare personala. Ma bazez pe experienta mea acumulata in mai mult de 10 ani in domenii precum modeling, fashion, entertainer , arta si travel. Imi doresc un concept care sa va inspire, nu care sa va indemne sa copiati modele stereotipice.
Bine ati venit pe blogul meu, Daiana Feher!

12 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s